Landbruk

Optimaliser gårdslivet med våre PVC-produkter laget av førsteklasses PVC-duk. Fra silopress til potetoppsamler, skillevegger og vanntanker, tilbyr vi skreddersydde løsninger for gårdbrukere. Vår PVC-duk, tilpasset etter behov, gir holdbare og pålitelige produkter som støtter alle aspekter av landbruket, fra oppsamling til lagring.

Les mer

Havbruk / maritim

Forsterk havbruksprosjekter med våre PVC-produkter laget av førsteklasses PVC-duk. Med Alf Hansens tilpasningsdyktighet og skreddersydde løsninger, leverer vi PVC-duker av høy kvalitet til havbruksformål. Fra standard til måltilpasset, vårt utvalg tilfredsstiller varierte behov og kvalitetsstandarder.

Les mer

Industri / anlegg

Optimaliser industrielle og anleggsprosjekter med våre PVC-produkter laget av førsteklasses PVC-duk. Alf Hansen tilbyr skreddersydde løsninger og standardutvalg som passer alle formål. Fra tilpasning til høy kvalitet tilbyr vi PVC-duker etter mål, tilgjengelige i ulike kvaliteter. Kontakt oss, så hjelper vi deg med å realisere ditt prosjekt.

Les mer

Transport

Forbedre transporteffektiviteten med våre PVC-produkter laget av førsteklasses PVC-duk. Alf Hansen leverer skreddersydde løsninger, inkludert trekk til containere, presenninger og lastesikringsprodukter. Vår høykvalitets PVC-duk sikrer pålitelig beskyttelse og optimal ytelse i transportsektoren.

Les mer

Profilering logo / trykk

Få synligheten du fortjener med våre PVC-produkter laget av førsteklasses PVC-duk. Med Alf Hansens ekspertise tilbyr vi skreddersydde løsninger for reklameplakater og logotrykk på små og store dukformater. Våre værbestandige og høykvalitetsduker leveres etter kundens ønsker, og gir effektiv profilering med pålitelig holdbarhet.

Les mer